maanantai 30. joulukuuta 2013

Pienesti tuhmia joulukortteja

Tänä jouluna tuli tehtyä joulukortteja, jotka olivat tyylillisesti vähän laidasta laitaan. Esitellään ensin näitä vain harvoille ja valituille sopivia.

Kortti #62 

Kenny K:lla on mainioita digi- (ja myös tavallisia) leimasimia niille, jotka haluavat lähettää hieman vihjailevan joulukortin. Kiltimpi tonttunen verkkosukkahousuissaan on leimasin nimeltään Mistletoe, kuten arvata saattaa.

Väritin kuvan Copiceilla ja lisäsin hieman kimalleliimaa turkiskohtiin. Tekstin pohja on stanssattu ekokartongista Spellbindersin Labels Four -stanssisarjan stanssilla ja teksti on leimattu Sinellin leimasimella.


Kortti #63

Toinen Kenny K:n seksikäs tonttu on nimeltään Xmas Hottie. Tämäkin leimasin on digitaalinen, joskin minulla on sama leimasin alun perin kumisena, mutta se on hieman liian pieni kooltaan, joten piti ostaa myös tämä digiversio. Tekstileimasin on Scrap-A-Licious-Times-blogista löytyvä ilmainen digileimasin. Tuosta blogista löytyy muuten hauskoja tekstejä myös muihin tilanteisiin.

Myös Xmas Hottie on väritetty Copiceilla. Tekstin keskellä oleva tähti on punchattu Fiskarsin lävistimellä, joka on osoittautunut paljon käyttökelpoisemmaksi kuin olisin sen ostaessani osannut kuvitellakaan.

 
Kortti #64 

Jos Kenny K:lta löytyy nuoria miehiä miellyttäviä joulutonttuja, on joulupukkivalikoimassa muistettu myös naisia. Stud Santa -digileimasinkuva on väritettty Copiceilla ja lisäksi kuvaan on lisätty kimalleliimaa.

Koristelu on yksinkertainen: lumihiutale on leikattu Martha Stewartin Himalayan Snowflake -punchilla, ja kuvio on koristeltu lumiaineella, kimalleliimalla sekä kolmella puolihelmellä. Ho ho ho -tekstin olen tehnyt Dymolla.

 
Kortti #65 

Jos Kenny K:n joulupukki näyttää liian kiltiltä, voi korttiin laittaa vaihtoehtoisesti Rick St Dennisin digileimajoulupukin nimeltä You Want WHAT??? Santa. Tämänkin kuvan olen värittänyt Copiceilla. Teksti ja koristetähti ovat tutut jo kortista #63.


1 kommentti:

  1. Kerrankin vähän erilaisia kortteja, kuin kaikilla muilla! Hienoja!!

    VastaaPoista