keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ihan kilttejä joulukortteja

Avaanpa tämän uuden vuoden 2014 vielä parilla joulukorttipostauksella. Ja toivotetaanhan yhdessä näistä hyvää uutta vuottakin. Verkkosukkahousujoulukorttien lisäksi tein monenlaisia hieman kiltimpiä joulukortteja, joita näette tässä postauksessa.

Kortti #66

Penny Blackin siilit ovat olleet iän kaiken suosikkejani. Tämä joulukuusta autolla kuljettava siili on setistä nimeltä Joy to the World. Leimakuva on väritetty perinteisesti Copicin tusseilla.

Sydän on stanssattu Tim Holtzin Movers & Shapers Mini Hearts Set -setin toisella sydänstassilla. Teksti on leimattu Paperinauhan Joulunaika-leimasinsetin leimasimella.


Kortti #67 

Magnolian leimasimet ovat toinen pitkäaikainen suosikkini. Uudesta joulukokoelmasta silmääni iski leimasin nimeltä A Joyful Tilda. Tilda on väritetty ihoa lukuun ottamatta Copicin lämpimillä harmaansävyillä. Tällaista väritystä pitää harrastaa enemmänkin, siitä kun tulee mukava vanhanajan tunnelma.

Lumihiutalekoriste on jälleen vanha kunnon Martha Stewartin Himalayan Snowflake, joka on koristeltu lumiaineella, kimalleliimalla ja puolihelmellä.


Kortti #68 

Toinen hauska Tilda-tonttu on Tripping Tilda, joka näyttää tepsuttelevan Tip tap -sävelten tahtiin. Taustaleimasin on sekin Magnolian: Winter Night Background. Eksoottista kortissa on se, että olen värittänyt kuvat Distress Markereilla. Niiden käyttöä on tarkoitus opetella hissukseen enemmänkin, vaikkakin luulen, että Copicit pysyvät suosikkinani.

Lumihiutale on tehty samalla tavoin kuin kortissa #67. Punchasin ja käsittelin lumiaineella oikein ison määrän noita lumihiutaleita, kun ne ovat niin kauniita ja sopivat mainiosti koristeeksi monenkin leimakuvan keralle.

1 kommentti: