maanantai 7. marraskuuta 2011

Suosikkeja

Kortti #1 – koditon

Rakastan Lontoota, ja siksipä minun oli hankittava Kraftin´ Kimmien leimasin Elaine heti kun näin sen. Siitä on tähän mennessä syntynyt tämä yksi kortti, mutta kirjanmerkit ovat vahvasti suunnitteilla. Olen värittänyt leimakuvan Copicin markereilla. Reunusleikkuri ja perhosleikkuri ovat Martha Stewartin.


Kortti #2 – koditon

Magnolia-leimasimet ovat minun kuten monen muunkin suosikkeja. Enimmäkseen minulla on Tilda-leimasimia, mutta pari Edwiniäkin on tullut hankittua. Tämä Sherwood-Edwin on aivan vastustamaton. Olen värittänyt leimakuvan jälleen Copiceilla. Pyöreä tekstileimasin on Whimsey Stampsin ihastuttavasta setistä nimeltä Magical Mini Letter Seals.

Edwinin taustalla oleva puu on leikattu Tim Holtzin stanssilla Branch Tree. Tässä on siitä syksyinen versio – muita tulee taatusti myöhemmin.


Kortti #3

Tämän kortin nalle on Kanbanin leimasetistä. Setissä on hauskasti sama nalle istumassa ja seisomassa, ja mukana on vaatteita, jotka voi pukea nallelle. Ensimmäinen nallesta tekemäni kortti on kuitenkin tällainen, jossa nalle on alasti. Vaatteet näyttävät niin hauskoilta pyykkinarulla, että teen varmasti samalla idealla vielä kortin jos toisenkin. Nalle vaatteineen on väritetty Copiceilla. Reunusleikkuri, jota olen käyttänyt, on sama Martha Stewartin leikkuri (Doily Lace) kuin kortissa #1.


Kortti #4

Tässä kortissa on voisiko sanoa keskimääräistä enemmän omaa panostani: olen tehnyt taustan ja yhden koristekukkasistakin itse. Keijukaisleima on Motivetin Fairy with Butterfly. Olen värittänyt sen Copiceilla ja lisännyt sekä perhoseen että keijun siipiin kimalleliimaa. Fairy Happy Birthday -leimasin on samasta Whimseyn Stampsin setistä kuin kortin #2 tekstileimasin.

Tausta on tehty haamutekniikalla, jonka olen oppinut Kutsuvat kortit -kirjasta. Loistavan kortteilukirjan takana ovat Kaarina Korventaka ja Päivi Forsström. Tekniikassa leimataan ensin kuvioita – tässä kortissa vänkyröitä – vaalealla akryylimaalilla, ja sen kuivuttua päälle levitetään mustetta (ainakin minulla Distress Inkejä), jotta kuviot ilmestyvät paremmin näkyviin. Tekniikka on hauska, kunhan jaksaa heti pestä nopeasti kuivuvan akryylimaalin pois leimasimesta.

Isoin kortissa oleva kukkanen on tehty käyttämällä Sizzixin Flower Layers #7 -stanssia. Olen stanssannut kuviot paperista, rytistänyt ne, laittanut reunoille Distress Inkin mustetta ja ommellut keskelle napin.

4 kommenttia:

 1. Upeita kortteja!!!!
  Tervetuloa blogimaailmaan : ) Nyt vaan haasteblogeihin tutustumaan, se on vähän kuin lottoamista, koskaan ei tiedä milloin nappaa.

  Todellakin Intohimona skräppäykseen saa osallistua myös kortteilijat. Varaat pöytäpaikan, ja teet omalla pöydälläsi mitä lystäät. Myös aiemmin kortteilijat ovat tehneet omilla paikoillaan KORTTEJA. Ja miksei minusta workshopit sopisi myös kortteilijoille, joskin tunneilla tehdään ilmeisesti joko skräppisivu tai minialbumi, mutta jatkossa samoja materiaaleja tai tekniikoita voi käyttää myös korteissa.

  Jostakin (mä en ole blogspotissa) saat vaihdettua kommentoinnin niin, että kommentin voi jättää nimi+URL tiedoilla. Itse tykkään käyttää sitä, koska silloin sinäkin pääset kommentista suoraan mun blogiin. Tällä hetkellä sun blogissa ei voi kommentoida ollenkaan jos ei omista google (tai muuta listassa mainittua) tiliä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä noiden kommentointiasetusten suhteen! Kävin hieman viilaamassa asetuksia, sillä kyllähän tänne on tarkoitus ihan kaikkien halukkaiden saada kommentoida. :)

  Ja tuonne Intohimona Skräppäys -tapahtumaan on kyllä päästävä! Ihan pakko!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa blogimaailmaan minunkin puolesta !!! Kivat sivun alut sinulla :)Siitä se alkaa..Itse olen bloggaillut nyt vuoden. Kiva idea tuo maalin käyttö ja upeita kortteja ! Nähdäänkö Jyväskylässä 27.11 ???

  VastaaPoista
 4. Anemone - kyllähän minä olen tuonne askartelutapaamiseen tulossa, joten nähdään siellä. ;)

  VastaaPoista