lauantai 26. marraskuuta 2011

Penny Black -kortteja

Penny Black valmistaa ehkä maailman suloisimpia siilejä, karhuja ynnä muita olentoja. Nyt onkin aika esitellä joitain kortteja, joita olen Penny Blackin leimasimilla valmistanut.

Kortti #5

Leijaa lennättävä nalle, leimasin nimeltä Fly with me, oli niin vastustamaton, että ostin sen oitis, kun se tielleni osui. Leimasin on aika täydellinen pienten poikien onnittelukortteihin. Onneksi lähipiiristä löytyy juuri sellaisia ihmislapsia, joille voi tehdä kortteja tätä leimasinta käyttäen. Kortissa käytetty reunusleikkuri on Martha Stewartin Doily Lace. Leimakuva on väritetty Copiceilla.


Kortti #6

Baby Hammock on suloisin vauvaleima, jonka olen koskaan nähnyt. Tällä on tullut tehtyä pari vauvakorttia. Tämän kortin olen tehnyt ystäväni poikavauvalle, joka syntyi lokakuussa. Siilivauva on väritetty Copiceilla. Ja uskokaa tai älkää: minulla meni hetki ennen kuin tajusin, että nehän ovat siilin piikit, jotka pistelevät riippumattoa. 


Kortti #7

Eräs kaikkien aikojen suosikkileimasimistani - ellei ykkössuosikkini - on tämä Penny Blackin Minding Shelty -leimasin. Siinä on sellaista lämmintä huumoria, joka tekee hyvän mielen kerta toisensa jälkeen. Iso heppa ja pieni siili on hellyttävä yhdistelmä. Tämänkin kuvan väritykset olen tehnyt Copiceilla.


Kortti #8

Tässä on toinen kortti, jossa olen käyttänyt tuota ihanaa leimasinta. Tälläkin kertaa olen värittänyt kuvan Copiceilla ja käyttänyt Martha Stewartin reunusleikkuria. Koristekukka on tehty käyttäen Sizzixin Flower Layers #7 -stanssisettiä. Kortin tausta on tehty haamutekniikalla. Vänkyrät ovat Artemion leimasetistä. Pyöreä tekstileimasin löytyy jälleen Whimsey Stampsin leimasetistä Magical Mini Letters Seal.


Kortti #9

Äitini on kova Juha Uusitalo -fani ja pyysi minua tekemään kortin, joka sopii tälle oopperalaulajalle. Leimasimistani tilanteeseen sopi parhaiten viulua soittava siili - Fiddler. Martha Stewartin boordileikkuri on ollut käytössä tässäkin. Niin, ja tein kortissa melkoisen pahan mokan, joka ei ollut enää korjattavissa ja jonka jokainen saa etsiä kortista ihan itse. Joka tapauksessa kortti päätyi erään konsertin jälkeen Juha Uusitalolle, joka on nähdäkseni varsinainen herrasmies eikä kehtaa huomautella musiikillisten amatöörien korttimokista. Muutoin tykkään, että tämä kortti on mukavan tasapainoinen ja sopii tilanteeseen mainiosti. Nuottipapereitakin löytyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti