tiistai 4. maaliskuuta 2014

Addicted to Technics -haaste #7

Kunnostaudunpa osallistumalla ensimmäistä kertaa Addicted to Technics -haasteeseen. Haasteessa esitellään selkeästi erilaisia askartelutekniikoita, joten sen avulla on helppo uskaltautua kokeilemaan jotain uutta. Tämän kerran tekniikassa väri leimakuvaan väritetään suoraan tussista, joten leimatyynyä ei tarvita.

Kortti #76 

Valitsin leimakuvaksi Vapaudenpatsaan Tim Holtzin Americana Blueprints -leimasetistä. Levitin leimaan väriä Distress Marker -tussista ja leimasin. Hauskahan siitä kuvasta tuli. Jos leimakuva olisi ollut toisenlainen, olisi voinut kokeilla useampaakin väriä samaan leimaan.


Kortin taustasta sen verran, että sekin oli eräs tekniikkakokeilu, jossa oli melkoinen määrä vaiheita, ennen kuin lopputulos näytti hyvältä. Mutta itse ainakin olen tyytyväinen siihen, millainen taustasta lopulta tuli.

Taustan teko meni suunnilleen näin: Tuputtelin rypistellyllä muovinpalasella paperille akryylimaalia. Suihkutin päälle Dylusions Inks -suihketta, kun maali oli kuivunut. Töpöttelin Tim Holtzin Harlequin-maskin läpi maalia. Leimailin taustaa StazOn-musteella Tim Holtzin Papillon-leimasetin tekstitaustaleimalla sekä Bo Bunnyn Stained Textures -leimasetin leimasimella, joka esittää kahvitahroja. Sitten vielä maalailin akryyliväreillä.

Kortin tekstin ja kuvan tarkka yhteys on sisäpiirijuttu. Sanotaan nyt vaikka, että lähipiiristäni löytyy Les Miserables -musikaalin hardcore-fani, joka kyllä ymmärtää, mistä on kyse.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen kortti! Kiitos, että osallistuit haasteeseemme ja tervetuloa toisenkin kerran!

    VastaaPoista
  2. Tää on upea! Onnea haasteen voitosta :)

    VastaaPoista