maanantai 24. helmikuuta 2014

Arkistoista löytynyttä 1 – vauvakortteja

Viime vuodelta on ollut pitkään postaamatta hurjan tärkeitäkin kortteja. Esittelen ensiksi vauvakortteja, sillä minusta tuli loppuvuodesta täti.

Kortti #73 

Ensimmäinen kortti on oikeastaan onnea uuteen kotiin -kortti, jonka tein veljelleni, kun hän muutti uuteen asuntoon. Mukana olivat avovaimo ja pieni vauvelinalku vatsassa, joten käytin Magnolian Mother to Be Tilda -leimasinta ja veljestäni Cool Edwin -leimasinta. Talo takana on myös Magnolian leimasin, #9 House. Kortin sisäosassa oli perheen koira, jota ei tietenkään sopinut unohtaa, ei vain ollut sopivaa leimasinta, joka olisi sopinut yhteen näiden muiden kannessa olevien leimasimien kanssa. Leimakuvat on väritetty Copiceilla.

Kortin tausta on tehty suihkuttamalla Delysions Ink -suihkeella ja vedellä. Talon takana oleva aita on stanssattu Magnolian Lovely Fence -stanssilla.


Kortti #74 

Tämä onkin sitten ihan oikea vauvakortti, jonka vein veljeni pojalle, kun kävin katsomassa häntä sairaalassa. Hän oli tällöin päivän ikäinen.

Olin jemmannut tätä Magnolian Delivery from Heaven -leimasinta juuri tätä tarkoitusta varten. Suloinen leimakuva on väritetty Copiceilla. Taustalla on Martha Stewartin aina toimivalla boordilävistäjällä (Doily Lace) tehty boordi, ja koristeena on tähtiä, jotka olen punchannut Fiskarsin lävistimellä.


Kortti #75 

Kastejuhlaan piti sitten tietenkin tehdä oma korttinsa. Tämän kortin kuva on Mo Manningin digileima Christening. Olen jälleen värittänyt kuvan Copiceilla ja alareunan pitsikuviokin on tehty samalla boordilävistäjällä kuin edellisessä kortissa.


1 kommentti: