tiistai 31. tammikuuta 2012

Vielä joitakin joulukortteja

Kortti #12

Vaikka joulu jo meni, haluan esitellä vielä muutaman viime joulua varten tekemäni kortin. Aloitetaan enkelikortista. Magnolian Halo Tilda -leimasin oli niin ihana, että se oli pakko hankkia. Tein leimasimella muutaman joulukortin, joista tässä näette sen, jossa oli eniten värikokeilua eli ehkä vähiten perinteisen jouluenkelin mukainen väritys. Hyvää joulua -teksti on jälleen leimattu Sinellin leimasimella kuvioon, joka on stanssattu Spellbindersin Labels 4 -setin pienimmällä stanssilla. Vänkyrä, jolla enkeli seisoo, on leikattu Tim Holtzin Elegant Flourishes -stanssilla – ja lisäksi hieman saksilla. En jostain syystä osaa tuota stanssin isompaa vänkyrää vielä käyttää aivan niin hyvin kuin voisi. Pienempi vänkyrä istuu puolestaan moneenkin paikkaan oikein nätisti, kuten tulette jatkossa huomaamaan. Leimakuva on väritetty Prismacolor Premiereillä.


Kortti #13

Crafty Individualsin kaurisleimasin oli toinen jouluinen pakkohankinta. Seuraava kortti on eräs suosikeistani. Ja kuinkas ollakaan, vahingossahan se syntyi. Yritin ensin ”värittää” leimakuvan vain levittämällä sen päälle mustetta musteenlevittimellä, mutta jäljestä tuli lian tumma, eikä kuva erottunut enää kunnolla. Niinpä aloin värittää leimakuvaa Prismacolor-kynillä, ja kuva saikin varsin mainion ilmeen. Kortissa on käytetty samaa Tim Holtzin vänkyrästanssia kuin edellisessä kortissa. Lumihiutaleet on tehty Martha Stewartin punchilla Himalayan Snowflake.


Kortti #14

Samaisia lumihiutaleita on tässäkin kortissa, jossa leimasin on Forever Friendsin joululeimasetistä. Hyvää joulua -kyltti on tehty samoin kuin Magnolia-enkelikortissakin. Kuva on väritetty Prismacoloreilla.


Kortti #15

Samanlainen Hyvää joulua -elementti löytyy tästäkin kortista, joka on tehty toivomuksesta sellaiseksi, että se kelpaa lähetettäväksi lintuihmisille. Korttiin päätyi nyt sitten punarinta, joka on ennemminkin brittien kuin suomalaisten joululintu, mutta haitanneeko tuo. Kuusi on samasta Forever Friends -leimasetistä kuin edellisen kortin nallet, ja se osoittautui aivan ihanaksi leimasimeksi joulukortteihin. Leimakuvat on väritetty tässäkin Prismacolor Premiereillä. Hyvän joulun toivotus on edelleen tuo sama - tein niitä urakalla, kun ne näyttivät niin kivoilta.


Kortti #16

Tein useita joulukortteja myös leikekuvista. Vintage-enkelikuvista oli mukavan nopea tehdä viehättäviä kortteja. Seuraava kortti on yksi suosikeistani. Mukana ovat taas tutut Tim Holtzin vänkyrät. 

 

1 kommentti:

  1. Ovatpa kaikki ihania!
    Aivan erityisesti pidin kyllä tuosta enkelikortista.
    Ja Timpan kiekurat!!!
    Jostain asioista vain pitää!!!

    VastaaPoista