perjantai 31. lokakuuta 2014

Suosikkileimasinvalmistajiani

Kun katselee leimasinvalikoimaani, voi sieltä löytää useita suosikkibrändejä. Yksi suurimpia suosikkejani on Magnolia. Tilda ja Edwin ovat aina yhtä hellyttäviä. Hauskaa Magnolian leimasimissa on myös se, että hahmoja ja taustoja yhdistelemällä saa tehtyä aina uusia ja uusia tilanteita. Jossain määrin voisin kyllä enemmän harjoitella maskaamista, jotta pääsisin hyödyntämään tätä Magnolian ominaisuutta paremmin.

Art Impressionsin leimasimet ovat nousemassa suosiooni, sillä niissä on hauskaa huumoria. Viikonloppuna pitääkin värkätä synttärikortti tänään 1 vuotta täyttävälle kummipojalle – juhlat ovat sunnuntaina – juuri Art Impressionsin hassua pikkupoikaleimaa käyttäen.

Whimsey Stampsin Kenny K. -leimasimista löytyy mukavasti hieman rokimpia leimasimia silloin kun niitä kaipaa. Itse olen tehnyt mm. rokkiaiheisia ylioppilaskortteja – jotka voisi muutoin esitellä joskus tässä blogissakin – Kenny K:n kitaramimmileimasimella, jolle olen lisännyt yo-lakin.

Tim Holtzin leimasimet ovat myös ikisuosikkini. Minulla on niitä useampia settejä, mm. Amerikka-aiheinen setti, jossa on Vapaudenpatsas-sketch-leimasin. Tim Holtzin tyyli on omaperäinen ja toivoisin, että oppisin hyödyntämään hänen leimasimiaan paremminkin.

Penny Blackin hellyttäviä siilileimasimia on myös mahdotonta vastustaa. Niistä tulee aina hyvälle tuulelle ja ne sopivat melkein kaikille. Itselläni on mm. leimaisin, jossa on moottoripyörällä ajava siili sekä leimasin, jossa on hiiren kanssa Big Beniä valokuvaava siili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti