torstai 31. heinäkuuta 2014

Ruusukortteja

Yksi eniten käyttämistäni leimasimista on Stampendousin Jumbo Cottage Rose. Se ei paljon koristeita kaipaa, kunhan värittelee kuvan kauniisti. Tämä leimakuva on myös helppo värittää näyttävästi, ja sillä saa erityylisiä kortteja käytetyistä väreistä riippuen. Minusta ruusu ei ole myöskään sopiva pelkästään vanhoille ihmisille, vaan leimasimella voi tehdä kortin todella monenikäisille. Itse olen värittänyt kuvan kaikissa näissä korteissa Copic-tusseilla.

Kortti #86 

Ruusuleimaa voi tosiaan käyttää kortissa melkeinpä yksistään. Tässä kortissa koristeena on ainoastaan onnitteluteksti, joka on leimattu Sinellin leimasimella Spellbindersin stanssilla leikatulle pohjalle. Stanssi on sarjasta Labels Four.


Kortit #87 ja #88 

Jos haluaa nähdä hieman enemmän vaivaa, voi korttiin tietenkin tehdä itse taustan. Näissä kahdessa kortissa olen suihkutellut taustaan Dylusions Ink Spray -musteita ja leimannut päälle erilaisia tekstejä sisältävää taustaleimaa, joka löytyy Tim Holtzin Papillon-leimasetistä. Oma suosikkini on tuo violetti kukkakortti. Tuon paremmiksi värejä ei taida saada - ainakaan minun makuuni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti