keskiviikko 21. elokuuta 2013

Delicious Doodles Challenge #49

Osallistunpa pitkästä aikaa haasteeseen. Delicious Doodles -haasteessa oli aiheena Christmas in August. Siispä tuli tehtyä vuoden ensimmäinen joulukortti, josta tosin tuli sellainen, että sen lähettämisen kanssa pitää olla aika tarkkana.

Olen aika lailla ollut digileimasimia vastaan, mutta jokin aika sitten totesin, että niille on pakko antaa periksi, koska osaa hyvistä kuvista ei ole saatavilla muutoin kuin digimuodossa. Myönnettäköön, että digileimasimissa ihastuttavat myös se, että ne ovat heti oston jälkeen käden ulottuvilla eikä niitä tarvitse odottaa saapuviksi postin kautta, ja se, että niiden kokoa voi muunnella. Joskus kun kumileimasimet ovat vääränkokoisia siihen projektiin, mihin niitä haluaisi käyttää. Tämän johdannon jälkeen siis todettakoon, että tässä kortissa on tämän blogin ensimmäinen digileimasin.

Kortti #56 

Käytin työssäni Delicious Doodlesin digileimasinta Skully Santa, jonka väritin Copiceilla. Luiden värittäminen oli haaste, mutta lopputulos oli ihan onnistunut. Koristeena on papereiden lisäksi lumitähtiä, jotka on punchattu Martha Stewartin lävistimellä Himalayan Snowflake ja käsitelty lumiaineella ja kimalleliimalla. Hiutaleiden keskellä on vielä puolihelmi.

- - -

I enter my card in the Delicious Doodles challenge #49, Christmas in August. I used Skully Santa digi stamp which I colored with Copic markers. Coloring the skull and other bones was a challenge but I am quite satisfied with the result. Snowflakes has been made with Martha Stewart punch Himalayan Snowflake.

1 kommentti: