maanantai 31. joulukuuta 2012

Joulukortteja

Oletettavasti kaikki, jotka saavat tekemäni kortin tänä jouluna, ovat jo sellaisen saaneet, joten voin näin takaperoisesti esitellä vuonna 2012 tekemiäni joulukortteja. Niitä tuli oikeastaan kahdenlaisia: Magnolian tontun kanssa ja sitten vintage-kuvien kanssa. Ihania joululeimasimia tuli kyllä hankittua enemmänkin kuin tuo Tilda-tonttu, joten ensi jouluna nähtäneen enemmän leimakuvajoulukortteja.

Kortti #40

Magnolian tänä vuonna ilmestynyt joulutonttu Tripping Tilda oli minusta aivan ehdoton joulukortteihin. Tontun hipsuttelussa oli oikea tip tap -meininki. Lisäsin tontun seuraksi pari Tim Holtzin Pine Tree -stanssilla leikattua ja lumiaineella koristeltua puuta. Tonttu itsessään on väritetty Copiceilla.


Kortit #41-44

Suurimman osan korteista tein vintage-kuvia käyttäen. Liitin mukaan hyvän joulun toivotuksen leimattuna Sinellin leimasimella Spellbindersin Labels Four -stanssisarjan eräällä stanssilla tehdylle pohjalle. Lumihiutaleet on tehty Martha Stewartin lävistimellä Himalayan Snowflake. Päällä lumihiutaleissa on sekä lumiainetta että kimalleliimaa. 
2 kommenttia: