tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ylioppilaskortteja

Tämän kevään ylioppilaiden juhlat ovat onnellisesti takanapäin, mutta julkaistaanpa tässä vielä jokunen ylioppilaskortti. Kaikissa näissä olen käyttänyt Magnolian leimasimia, joko Student Tilda -leimasinta tai Student Edwiniä. Kaikkien korttien leimakuvat on väritetty Copic Ciao -kynillä.

Kortti #24

Koska tämä Magnolian ylioppilastyttö on istuvaa mallia, piti tytölle kehitellä jonkinlainen istumapaikka. Olen valtavan ihastunut Tim Holtzin stanssiin Weathered Clock, ja useampi Tilda-tyttönen pääsikin kellonreunalle istuskelemaan.


Kortti #25

Kuten voi havaita, tässä kortissa on melkein samat ainekset kuin edellisessäkin kortissa, värimaailma vain on erilainen. Taustan olen tehnyt itse levittämällä paperille Distress Inkejä musteenlevittimellä. Kukkasen lehdet on leikattu Sizzixin Sizzlits-stanssilla Flower & Leaf #3. Stanssi on pikkuinen eikä kovinkaan kallis, ja se leikkaa aivan ihastuttavia pikku lehtiä.


Kortti #26

Sain pyynnön tehdä pinkki ylioppilaskortti. Innostuin aiheesta kovin ja ajattelin, että tehdäänpäs sitten kunnolla pinkkiä. Olen tähän korttiin oikein tyytyväinen: se on pinkki mutta ei ollenkaan yliäklön imelä. Elementit ovat jälleen samat kuin kahdessa edellisessä kortissa. Sen voi tosin mainita, että tässä onnistuin käyttämään kuultopaperia kauniisti – se kun ei ole ollut oikein minun juttuni aiemmin.


Kortti #27

Tässä kortissa Tilda istuu sitten viimein jossain muualla kuin kellossa. Paperin pitsikuvio on tehty Martha Stewartin reunaleikkurilla Doily Lace.


Kortti #28

Ylioppilas Edwin oli helpompi käsiteltävä kuin ylioppilas Tilda, koska Edwiniä ei tarvinnut istuttaa mihinkään. Seuraksi näyttivät sopivan mainiosti Tim Holtzin stanssilla Gadget Gears leikatut hammaspyörät.


Kortti #29

Toinenkin Edwin sai seurakseen samoja stanssauksia, tosin hieman eri värisävyissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti